Nobilion u subotu priređuje četveroručnu večeru s gostujućim chefom Pavom Klarićem iz San Canziana
Pavo Klarić jedan je od najtalentiranijih i tehnički najsuverenijih hrvatskih chefova mlađe generacije. Poslije višegodišnjeg kuhanja u Esplanadi, gospodin Klarić lani je zamijenio Dina Galvagna u Lucianu, fine dining restoranu luksuznog zapadnoistarskog hotela San Canzian. Pavo Klarić u subotu 19. studenog gostuje u Ikadorovom Nobilionu, u sklopu Nobilionova programa Game of Chefs, Istrian Edition.
adsense_content_v3
Nobilionov chef Filip Akrap i Lucianov Klarić pripremaju večeru od šest slijedova, uz wine pairing s istarskim vinima i živu glazbu. Subotnja večera u Nobilionu počinje Klarićevim bonbonom od maslinova ulja i citrusa i kremom od kozjeg sira i tartufa na hrskavom briošu, uz Dobravčevu Malvaziju Suitu.

Slijede Akrapov brancin s komoračem, školjkama i algama, uz Kozlovićev Valle. Blend Belaj točit će se uz San Canzianove škampe sotirane na kozjem maslacu, kremu od čičoka i hrskavo mlijeko.
Uz Ikadorov rižoto od pečene bundeve, comtea i dimljene patke poslužit će se kultna Claijeva malvazija Sv.Jakov iz 2017, a uz Klarićev žgvacet od zečjeg buta s raguom od gljiva i crnim češnjakom, Tomazova Malvazija Nera iz 2018. Ova iznimna gastronomska večera koja završava desertom od krušaka, cimeta, jogurta, badema i meda, košta 570 kuna po osobi, a wine pairing, koji je opcionalan, 270 kuna.
Game of Chefs – Istrian Edition x San Canzian
Subota 19.11.2022. u 19:00
Rezervacije na +385 51 20 70 20 ili OVDJE


